Kokkikurssit Helsingissä tai toimipaikallasi

Yhteydenotto

Arjan Ruokaviestinnän Kokkaus & Kokous -konsepti tarjoaa yrityksille uuden yhdessä tekemisen ilmapiirin kokoussulkeisiin. Tiukempikin asia kevenee ja tunnelma rentoutuu, kun kokous alkaa reippaasti yhdessä tekemisellä. Teeman voi valita. Kaikkiin kokkikursseihin voi halutessa valita teemaan sopivan viini- tai muun juomapaketin.

Kokkaus & Kokous -kurssi työporukkasi hyvinvointiin tai Tyky-päiväksi

Kurssin aikana kokataan 6–9 ruokalajin menu. Kurssilaiset saavat kokata ammattilaisen valmistelemalla ja vetämällä kurssilla valitsemastasi aiheesta ja perehtyä teeman saloihin viihtyisissä Makukellari-tiloissa, Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kalevankatu 20. Kokkausosuuden lopuksi nautitaan itse loihdituista herkuista. Tarinat ruoista ja ruoan ympärillä pyörivistä kokemuksista tuovat esiin uusia puolia osallistujista. Luot muistoja, sillä näitä annoksia kuvataan taatusti! Jokainen saa myös kaikki reseptit mukaansa.

Kokkaus & Kokous -konsepti toimii seuraavasti: aloitamme yrityksen tervetulotoivotuksella ja kahvilla. Kotitalousopettaja Arja Elina opastaa kokousporukalle sovitun teeman mukaiset kokkaustekemiset (30 min). Opetellaan yhdessä 3–4 hengen ryhmissä tekemään ruoat ja leivonnaiset (6–9) (1½ h). Kokkausosuuden lopuksi nautitaan itse loihdituista herkuista (1 h). Reseptit jokainen saa mukaansa. Kokkausta ennen yritys saa käyttää tiloja omaan kokoukseen, luennointiin tai toivomaansa yhteishengen nostattamiseen 1–2 tuntia.

Teemakurssit

Kokkikurssilla osallistujat pääsevät kokeilemaan reseptejä uudesta kulttuurista ja oppimaan uutta ruokaelämysten antoisasta maailmasta. Alla voit tutustua suunnittelemiini ruokateemoihin, joiden perusteella kokkikurssi voidaan toteuttaa. Mikäli et löydä mieleistäsi ruoka-aihetta listalta, voin räätälöidä mieleisesi teeman juuri sinun toiveidesi mukaisesti!

Valitse ruokateema:

  • Italialainen Ilta Ystäville – tuorepastaa ja juomia

  • Latinokeittiön Kuumat Ruoka- ja Juomatrendit

  • Thaimaan & Vietnamin makumuistot

  • Herkkuleivonnaiset Amerikan malliin

  • Sushin Salat

  • Kreikkalaisen keittiön maistuvia ruokia juomien kera

  • Suolaista & Makeaa juomien kanssa illanistujaisiin

  • Ideoita Kasvisruokatrendiin & tutustuminen lihankorvikkeisiin

  • Helliviä Raakaruokaherkkuja & Smoothieita

  • Näin järjestät Ystäville Oktoberfestin – ruokaa ja juomaa

  • Vegeä ja juomia

  • Pikkujoulumenu ranskalaisittain

  • Ideoita Vappubrunssille

  • Juhlavat Voileipäkakut

  • Täytekakkukurssi

  • FODMAP-kokkauskurssi

  • Vastustamattomat Kauraherkut, kauratuotteiden monipuoliset käyttömahdollisuudet

  • Leivo lasten kanssa

  • Isovanhemmat ja lapset kokkaa

  • Tuorepastakurssi – opi veivaamaan itse pastaa

  • Makeantulisia Intian makuja ja juomia

Katso myös referenssit asiakkaista, joille olen aiemmin toteuttanut teemakursseja.

Kysy lisää!

Tastingit

Järjestän tastingejä asiakkaan kokoustiloissa tai kokkaustilassa Helsingissä tai Hyvinkäällä. Tastingit kestävät 1,5–2 tuntia, ja ne sopivat esimerkiksi asiakasillan alkuun tai loppuun tai markkinointi- tai myyntipalaverin rentoon lopetukseen.

  • Tasting Juusto & makupari & juomat
  • Tasting Sesonkiherkut & -juomat
  • Tasting Pikkujouluherkut & -juomat
Puhelinkuvake

Kysy lisää yrityksille suunnatuista kokkikursseista Helsingissä – luo yhdessä tekemisen ilmapiiri herkullisen ruoan parissa!

Ota yhteyttä