Arjan Ruokaviestinnän Kokkaus & Kokous -konsepti tarjoaa yrityksille uuden yhdessä tekemisen ilmapiirin kokoussulkeisiin. Tiukempikin asia kevenee ja tunnelma rentoutuu, kun kokous alkaa reippaasti yhdessä tekemisellä. Teeman voi valita. Kaikkiin kokkikursseihin voi halutessa valita teemaan sopivan viini- tai muun juomapaketin.
Kurssin aikana kokataan 6–9 ruokalajin menu. Kurssilaiset saavat kokata ammattilaisen valmistelemalla ja vetämällä kurssilla valitsemastasi aiheesta ja perehtyä teeman saloihin viihtyisissä Makukellari-tiloissa, Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kalevankatu 20. Kokkausosuuden lopuksi nautitaan itse loihdituista herkuista. Tarinat ruoista ja ruoan ympärillä pyörivistä kokemuksista tuovat esiin uusia puolia osallistujista. Luot muistoja, sillä näitä annoksia kuvataan taatusti! Jokainen saa myös kaikki reseptit mukaansa.
Kokkaus & Kokous -konsepti toimii seuraavasti: aloitamme yrityksen tervetulotoivotuksella ja kahvilla. Kotitalousopettaja Arja Elina opastaa kokousporukalle sovitun teeman mukaiset kokkaustekemiset (30 min). Opetellaan yhdessä 3–4 hengen ryhmissä tekemään ruoat ja leivonnaiset (6–9) (1½ h). Kokkausosuuden lopuksi nautitaan itse loihdituista herkuista (1 h). Reseptit jokainen saa mukaansa. Kokkausta ennen yritys saa käyttää tiloja omaan kokoukseen, luennointiin tai toivomaansa yhteishengen nostattamiseen 1–2 tuntia.
Kokkikurssilla osallistujat pääsevät kokeilemaan reseptejä uudesta kulttuurista ja oppimaan uutta ruokaelämysten antoisasta maailmasta. Alla voit tutustua suunnittelemiini ruokateemoihin, joiden perusteella kokkikurssi voidaan toteuttaa. Mikäli et löydä mieleistäsi ruoka-aihetta listalta, voin räätälöidä mieleisesi teeman juuri sinun toiveidesi mukaisesti!
Valitse ruokateema:
Italialainen Ilta Ystäville – tuorepastaa ja juomia
Latinokeittiön Kuumat Ruoka- ja Juomatrendit
Thaimaan & Vietnamin makumuistot
Herkkuleivonnaiset Amerikan malliin
Sushin Salat
Kreikkalaisen keittiön maistuvia ruokia juomien kera
Suolaista & Makeaa juomien kanssa illanistujaisiin
Ideoita Kasvisruokatrendiin & tutustuminen lihankorvikkeisiin
Helliviä Raakaruokaherkkuja & Smoothieita
Näin järjestät Ystäville Oktoberfestin – ruokaa ja juomaa
Vegeä ja juomia
Pikkujoulumenu ranskalaisittain
Ideoita Vappubrunssille
Juhlavat Voileipäkakut
Täytekakkukurssi
FODMAP-kokkauskurssi
Vastustamattomat Kauraherkut, kauratuotteiden monipuoliset käyttömahdollisuudet
Leivo lasten kanssa
Isovanhemmat ja lapset kokkaa
Tuorepastakurssi – opi veivaamaan itse pastaa
Makeantulisia Intian makuja ja juomia
Katso myös referenssit asiakkaista, joille olen aiemmin toteuttanut teemakursseja.
Tastingit
Järjestän tastingejä asiakkaan kokoustiloissa tai kokkaustilassa Helsingissä tai Hyvinkäällä. Tastingit kestävät 1,5–2 tuntia, ja ne sopivat esimerkiksi asiakasillan alkuun tai loppuun tai markkinointi- tai myyntipalaverin rentoon lopetukseen.