Maistuvat reseptit 

Yhteydenotto

Arjan Ruokaviestintä Oy tarjoaa uudet ruokareseptit, herkullisten ruokakuvien stailaukset tai ruokakuvaukset kokonaisuudessaan sekä lyhytvideot. Lisäksi yritys tarjoaa ammattitaitoisesti tuotekehityksen ja konsultoinnin palveluja.

Palveluni sinulle

Saat minulta kattavat palvelut ruokasisältöjen ja uusien reseptien tuottamisesta verkkoon ja printtiin sekä erilaiset reseptivihot ja -kirjat. Suunnittelen reseptit ammattitaitoisesti eri tarpeisiin: yrityksille, järjestöille, koulutukseen, opetusmateriaaliksi, mediaan ja someen.


Minun kauttani saat toteutettua ruokakuvaukset omassa studiossani sinun toiveidesi mukaisesti – hoidan tarvittaessa koko prosessin. Tuotan myös lyhytvideoita. Lisäksi valmistelen ja stailaan ruoat kuvauksiin asiakkaan luona tai kuvaajan kanssa. Kysy myös tuotekehitysprojekteista ja konsultoinnista!

Referenssit

- Kymmenien vuosien kokemus, yli 2 000 reseptiä
- Leivontareseptien spesialisti
- KAURAKIRJA, Readme 2020
- Verkkosisällöt, esim. www.myllynparas.fi,  www.mtv.fi/leivonta
- Reseptit yrityksille ja maahantuojille
- Kokkauskurssien ruokaohjeet
- Reseptit lapsille ja nuorille; järjestöt, mm. 4H-liitto
- Reseptit ja kurssit, Hyvinkään ja Riihimäen Opisto
- Kokkausvideot, esim. lyhytvideosarja kotitalousopettajien liitto
- Tuotekehityskonsultointi, mm. Kankaisten tila
- Pakkausohjeet, yli 100 pakkaukseen toimivat käyttöohjeet ja kätevät reseptit

- kokemus sekä suunnittelusta että stailauksesta

Pyydä tarjous!

Kuukauden ajankohtainen resepti

  • Ketunleipä
    04/05/2020 - Arja Elina Laine 0 Kommentit
    Luonnonyrtit ovat kohta parhaimmillaan

    Juuri nyt luonto tarjoaa paljon terveellisiä luonnonyrttejä eli hortia. Valitsintähän juttuun 6 luonnonyrttiä, joista on mukava aloittaa luonnonyrttiharrastus: nokkonen, poimulehti, maitohorsma, ketunleipä, peltokanankaali japihlajansilmut. Sen jälkeen tie on lähes loputon, sillä joka kevät voi ottaa tavoitteeksi oppia tuntemaan pari uutta syötävää luonnonyrttiä.

    Lue lisää
  • 28/01/2020 0 Kommentit
    Uutuus KAURA – Herkullisia kaurareseptejä ja hyvinvointia kaurasta. Toivottu uutuuskirja, joka kuuluu jokaiselle 2020-luvulla

    Kaura on nyt huipputrendikästä. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin, muun muassa liha- tai maitotuotteiden sijaan, riisin tilalla, öljynä, välipaloissa, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa. Leipähyllyissä kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita.

    Lue lisää
  • 24/01/2020 0 Kommentit
    Valmista Runebergintorttuja ilman muotteja

    Runebergin tortut juhlistavat helmikuussa Suomen kansallisrunoilijan Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivää (s. 5.2.1804). Runebergintortut leivotaan korkeisiin rengasmuotteihin. Harva kuitenkaan omistaa niitä. Niinpä voit leipoa annoksen Runebergintorttutaikinaa ja kaataa sen leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiseen pieneen uunivuokaan. Vuokaan taikinaan tehdään ruudukko ja niihin laitetaan hillosilmät. Runebergin levykakulle tuo makua tuo runsas kostutus: laimenna rommia tai punssia vedellä ja kostuta kakku meheväksi. Ennen tarjoilua levystä vain leikataan neliöt irti tarjottavaksi ja koristellaan vielä vadelmahillolla ja sokerivesikuorrutuksella.

    Lue lisää
Ajankohtaisimmat päivitykset löydät somesta
Puhelinkuvake

Kysy lisää herkullisista ja ajankohtaisista resepteistä kokeneelta ruoka-alan yrittäjältä Helsingissä!

Ota yhteyttä!