Maistuvat reseptit 

Yhteydenotto

Arjan Ruokaviestintä Oy tarjoaa uudet ruokareseptit, herkullisten ruokakuvien stailaukset tai ruokakuvaukset kokonaisuudessaan sekä lyhytvideot. Lisäksi yritys tarjoaa ammattitaitoisesti tuotekehityksen ja konsultoinnin palveluja.

Palveluni sinulle

Saat minulta kattavat palvelut ruokasisältöjen ja uusien reseptien tuottamisesta verkkoon ja printtiin sekä erilaiset reseptivihot ja -kirjat. Suunnittelen reseptit ammattitaitoisesti eri tarpeisiin: yrityksille, järjestöille, koulutukseen, opetusmateriaaliksi, mediaan ja someen.


Minun kauttani saat toteutettua ruokakuvaukset omassa studiossani sinun toiveidesi mukaisesti – hoidan tarvittaessa koko prosessin. Tuotan myös lyhytvideoita. Lisäksi valmistelen ja stailaan ruoat kuvauksiin asiakkaan luona tai kuvaajan kanssa. Kysy myös tuotekehitysprojekteista ja konsultoinnista!

Referenssit

- Kymmenien vuosien kokemus, yli 2 000 reseptiä
- Leivontareseptien spesialisti
- KAURA-KIRJA,  Readme 2020, LEIPÄ-KIRJA, Readme 2020, LEIVONTA-KIRJA, Readme 2020
- Verkkosisällöt, esim. www.myllynparas.fi,  www.mtv.fi/leivonta
- Meidän Suomi (Valitut Palat) lehdet ruoka- ja leivontareseptit ja ruokakuvaukset

- Reseptit useille eri elintarvikeyrityksille ja maahantuojille
- Kokkauskurssien ruokaohjeet: mm. Kuninkaan lohet, Kokkikoulu Cooking Social
- Reseptit lapsille ja nuorille; järjestöt, mm. 4H-liitto
- Reseptit ja kurssit, Hyvinkään ja Riihimäen, Lopen ja Hausjärven opistot
- Tv- ja radio-ohjelmayhteistyöreseptit (+ livekokkaus niissä), Kokkausvideot, esim. lyhytvideosarja kotitalousopettajien liitto
- Tuotekehityskonsultointi, mm. Myllyn Paras Oy, Kankaisten tila
-  Pakkausohjeet, yli 100 pakkaukseen toimivat käyttöohjeet ja kätevät reseptit

-  Runsaasti kokemusta projektisuunnittelusta,          ruokakuvien stailauksesta, elintarvikemainonnasta jne.

Pyydä tarjous!

Kuukauden ajankohtainen resepti

 • Ketunleipä
  04/05/2020 - Arja Elina Laine 0 Kommentit
  Luonnonyrtit ovat kohta parhaimmillaan

  Juuri nyt luonto tarjoaa paljon terveellisiä luonnonyrttejä eli hortia. Valitsintähän juttuun 6 luonnonyrttiä, joista on mukava aloittaa luonnonyrttiharrastus: nokkonen, poimulehti, maitohorsma, ketunleipä, peltokanankaali japihlajansilmut. Sen jälkeen tie on lähes loputon, sillä joka kevät voi ottaa tavoitteeksi oppia tuntemaan pari uutta syötävää luonnonyrttiä.

  Lue lisää
 • Herkullisia kaurareseptejä ja hyvinvointia kaurasta -kirja
  28/01/2020 0 Kommentit
  Uutuus KAURA – Herkullisia kaurareseptejä ja hyvinvointia kaurasta. Toivottu uutuuskirja, joka kuuluu jokaiselle 2020-luvulla

  Kaura on nyt huipputrendikästä. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin, muun muassa liha- tai maitotuotteiden sijaan, riisin tilalla, öljynä, välipaloissa, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa. Leipähyllyissä kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita.

  Lue lisää
 • runebergintortut
  24/01/2020 0 Kommentit
  Valmista Runebergintorttuja ilman muotteja

  Runebergin tortut juhlistavat helmikuussa Suomen kansallisrunoilijan Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivää (s. 5.2.1804). Runebergintortut leivotaan korkeisiin rengasmuotteihin. Harva kuitenkaan omistaa niitä. Niinpä voit leipoa annoksen Runebergintorttutaikinaa ja kaataa sen leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiseen pieneen uunivuokaan. Vuokaan taikinaan tehdään ruudukko ja niihin laitetaan hillosilmät. Runebergin levykakulle tuo makua tuo runsas kostutus: laimenna rommia tai punssia vedellä ja kostuta kakku meheväksi. Ennen tarjoilua levystä vain leikataan neliöt irti tarjottavaksi ja koristellaan vielä vadelmahillolla ja sokerivesikuorrutuksella.

  Lue lisää
Ajankohtaisimmat päivitykset löydät somesta
Puhelinkuvake

Kysy lisää herkullisista ja ajankohtaisista resepteistä kokeneelta ruoka-alan yrittäjältä Helsingissä!

Ota yhteyttä!